• macedoniagranfondo logo
 • homepage sponsors banner4

Συχνές Ερωτήσεις

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

 1. Χρειάζομαι άδεια για να συμμετάσχω στον αγώνα;
  Όχι, δεν χρειάζεστε καμία άδεια. Ωστόσο, οι συμμετέχοντες χωρίς δελτίο, πρέπει να έχουν ένα υγειονομικό πιστοποιητικό, προκειμένου να το παρέχουν κατά τη διάρκεια της παραλαβής του φακέλου τους στην γραμματεία του αγώνα.
 2. Είναι υποχρεωτικό να αγωνιστώ σε όλους τους αγώνες? Ο διοργανωτής θα διοργανώσει ένα UCI GF ως ποδηλατικό γύρο στο πλαίσιο των επαγγελματικών αγώνων. Αυτό σημαίνει ότι είναι υποχρεωτικό οι συμμετέχοντες να αγωνιστούν σε όλους τους αγώνες εάν επιθυμούν να λάβουν γενική βαθμολογία. Όμως έχουν δικαίωμα να διαλέξουν να αγωνιστούν σε όποιον αγώνα από τους 3 θέλουν στην προσπάθειά τους να προκριθούν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ή να απολαύσουν μια ξεχωριστή εμπειρία.
 3. Ποια είναι η διαδικασία εγγραφής ώστε να ισχύει η συμμετοχή μου;
  Μέσω της ιστοσελίδας του αγώνα, συμπληρώνοντας τη φόρμα εγγραφής και θα λάβετε αυτόματα την επιβεβαίωση από την διοργάνωση.
 4. Τι συμβαίνει με την "έγκαιρη κράτηση";
  Για τις εγγραφές πριν από τις 30 Μαρτίου, υπάρχει έκπτωση 20% στο κόστος εγγραφής. Για τις εγγραφές πριν από την 31η Μαιου, υπάρχει έκπτωση 10% στο κόστος εγγραφής.
 5. Πώς μπορώ να προσθέσω το ποδήλατό μου στην Aegean Airlines για να μπορέσω να επωφεληθώ από την δωρεάν μεταφορά;
  Η διαδικασία προσθήκης του ποδηλάτου, στο σύστημα της AEGEAN AIRLINES πραγματοποιείται από τον διοργανωτή. Στέλνετε τον κωδικό κράτησης του εισιτηρίου σας (6 γράμματα ή αριθμούς ή και τα δύο) και προσθέτουμε το ποδήλατό σας. Μην περιμένετε να λάβετε επιβεβαίωση της προσθήκης. Ωστόσο, θα λάβετε ένα μήνυμα από τον διοργανωτή σε περίπτωση που έχετε αναγράψει λάθος την αναφορά κράτησης και η Aegean Airlines δεν μπορεί να επιβεβαιώσει την κράτησή σας (το εισιτήριό σας).
 6. Πώς μπορώ να μεταφερθώ από και προς το αεροδρόμιο;
  H οργανωτική επιτροπή των αγώνων, σε συνεργασία με την εταιρεία ποδηλατικού τουρισμού Adventures & wines θα προσφέρει επαγγελματικές υπηρεσίες μεταφοράς σε όλους τους ενδιαφερόμενους συμμετέχοντες, τα ποδήλατά τους και τις οικογένειες τους, από και προς από το Διεθνές αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης ή από το κέντρο της Θεσσαλονίκης.  Για  αυτόν τον λόγο, μπορείτε να επικοινωνείτε με τον κ. Mηνά Ασπρομάτη στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή μέσω τηλεφώνου στον αριθμό +30 6978648794.
 7. Πού μπορώ να αγοράσω ανταλλακτικά για το ποδήλατό μου ή να έχω υπηρεσία;
  Ποδηλατικό κατάστημα με το έμπειρο προσωπικό του θα σας εξυπηρετήσουν τις ημέρες των αγώνων σε διευθυνση που θα ανακοινώσει η διοργάνωση συν το χρόνο. Επίσης θα υπάρξει υπηρεσία στην περιοχή εκκίνησης-τερματισμού στην Ιερισσό, πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα της ατομικής χρονομέτρησης. Επιπλέον το Σάββατο στo ξενοδοχείο των αγώνων, ................................από τις 16.00 έως τις 19.00.
 8. Ποια είναι η πολιτική σχετικά με τυχόν χρεώσεις ή επιστροφές σε περίπτωση ακύρωσης; Αυτό περιγράφεται στη σελίδα "Κανονισμοί αγώνα".
 9. Πώς μπορώ να κλείσω ένα ημερήσιο ταξίδι τo Σάββατο ή/και την Κυριακή το πρωί και να παρακολουθήσω τον αγώνα;
  Η διοργάνωση σε συνεργασία με το ταξιδιωτικό πρακτορείο .................................................... προσφέρει ένα ημερήσιο ταξίδι στις οικογένειες των συμμετεχόντων που περιλαμβάνει την υποδοχή των συμμετεχόντων από το ξενοδοχείο και τη μεταφορά τους στην περιοχή εκκίνησης στη....................................., ώστε να μπορούν να παρακολουθήσουν την έναρξη του αγώνα, την περιοδεία τους στο ............................... και τελικά τη λήψη τους για να παρακολουθήσουν τον αγώνα στην περιοχή τερματισμού στη ............. πριν τους επιστρέψει το ξενοδοχείο.
 10. Πόσο κοστίζει και πού μπορώ να πληρώσω τον νυκτερινό φόρο;
  Σύμφωνα με το άρθρο 53 του νόμου 4389/2016, οι διαμένοντες σε ένα ξενοδοχείο θα πρέπει να επιβαρύνονται με νυκτερινό φόρο που εξαρτάται από την κατηγορία του ξενοδοχείου. Για ένα ξενοδοχείο 4* π.χ, το κόστος είναι 1,5€ ανά άτομο, ανά διανυκτέρευση.
 11. Πού μπορώ να βρω ένα προπονητήριο για την προθέρμανσή μου πριν από τον αγώνα της ατομικής χρονομέτρης;
  Στην περιοχή εκκίνησης-τερματισμού της ατ. χρονομέτρησης ο διοργανωτής παρέχει 5 προπονητήρια για προθέρμανση, σε όποιον το επιθυμεί, κατόπιν σχετικού αιτήματος εμπρόθεσμα στον διοργανωτή.
 12. Παρέχει η διοργάνωση δωρεάν κάρτες; Πώς διανέμονται;
  α) σε συμμετέχοντες που δεν μπόρεσαν να προκριθούν λόγω ατυχήματος β) σε συμμετέχοντες που τίμησαν τον αγώνα με την παρουσία τους τα προηγούμενα χρόνια.
 13. Πού μπορώ να δω τα αποτελέσματα των αγώνων;
  Τα αποτελέσματα των αγώνων θα είναι διαθέσιμα ζωντανά στο ..............................................
 14.  Ποιο είναι το πλεονέκτημα τρέχοντας όλο τον αγώνα: Τρέχοντας όλον τον αγώνα, έχετε πιθανότητα να προκριθείτε στον τελικό είτε από το 20% του κάθε αγώνα, είτε από την γενική του αγώνα.
 15. Ο διοργανωτής διοργανώνει αποστολή στο παγκόσμιο πρωτάθλημα: όπως κάθε χρόνο η Sports Tours Hellas, διοργανώνει αποστολή στο παγκόσμιο πρωτάθλημα των αθλητών που έχουν προκριθεί. Το 2021 o αγώνας θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 1-5 Σεπτεμβρίου στην πόλη Banja Luka της Βοζνίας - Ερζεγοβίνης. Πληροφορίες στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.